18.07.2017

Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan 15 Temmuz Şehidinin Mevlidine Katıldı.

15 Temmuz 2016 günü İstanbul’da FETÖ terör örgütü tarafından hain darbe teşebbüsü sırasında şehit olan polis memuru Serdar Gökbayrak’ın 1. Yıldönümünde Derince ’deki baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu.

Şehit Gökbayrak için gerçekleşen mevlid programına İl Müftümüz Yusuf Doğan, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Belediye Başkan Yardımcısı Osman Ergin, İlçe Müftü Vekili Zeynel Abidin Akduman, İlçe Emniyet Müdürü Atilla Can, İlçe Jandarma Komutanı Barış Eke, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları, Siyasi Parti Temsilcileri, Şehidin silah arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. İlçe Müftülüğü görevlileri tarafından okunan Mevlid-i Şeriften sonra İl Müftüsü Doğan vaaz ve nasihatte bulundu. Tüm şehit ve gazilerimiz için dua edilerek şehitlerimiz rahmetle anıldı.