05.09.2017

Kurban Bayramı Dolayısıyla Şehitlikler Ziyaret Edildi

Kurban Bayramı dolayısıyla Bağçesme ve Polis Şehitliği ziyaret edilerek, şehit aileleriyle bayramlaşıldı.

Şehitlik Ziyaretine Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,  K.K. EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kazım Dalkıran, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman Aslan, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Akif Aktaş,İl Müftümüz Yusuf Doğan, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve gazi yakınları katıldı.

İl Müftümüz Yusuf Doğan  şehitlerimiz için dualar etti. Başbakan Yardımcısı Sayın Fikri Işık, Kocaeli Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, Bağçeşme Şehitliği ve Polis Şehitliğini ziyaret ederek karanfiller bıraktı. Ardından Şehit aileleriyle bayramlaşıldı.