16.11.2017

İl Müftümüz Yusuf Doğan Kocaeli’ndeki Kur’an Kurslarını Ziyaret Etti.

İl Müftümüz Yusuf Doğan Kocaeli Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş ve hafızlık Kur’an Kurslarına ziyarette bulundu. Başiskele Kullar Merkez Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu ve Vezirçiftliği Ulu Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileriyle bir araya gelen Doğan, minik öğrencilerle sohbet etti. Öğrenci ve Öğreticilere başarılar diledi. Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet Erkul’un da eşliğinde Başiskele merkezde yapılması planlanan Diyanet Gençlik Merkezi için yerinde incelemelerde bulundu ve ayrıldı. Daha sonra Gölcük İlçesinde yapımı devam eden Fidanlık Camii 4-6 Yaş Kur’an Kursunu da ziyaret eden Doğan incelemelerde bulunarak Gölcük İmamı Azam Hafızlık Kur’an Kursuna geçti. Kursta gençlerle bir araya gelerek öğrencilere nasihatlerde bulunarak hafızlık ve hafızlığın dinimizdeki önemi hakkında bilgiler verdi. Doğan, ziyaretini gerçekleştirdiği Kurslarda emeği geçen öğrencilere, öğreticilere, din görevlilerine, dernek başkanlarına ve müftülere teşekkür ederek ziyaretlerini tamamladı.