12.03.2018

Sözleşmeli Olarak Atanmaya Esas Gerekli Evraklar

İLİMİZE 4/B SÖZLEŞMELİ (İMAM HATİP, MÜEZZİN-KAYYIM VE K.KURSU ÖĞRETİCİ) OLARAK YERLEŞTİRİLENLERİN BAŞVURU ŞEKLİ VE GEREKLİ EVRAKLAR

BAŞVURU ŞEKLİ & ZAMANI

1- Başvuru zamanı 12/03/2018 tarihinden itibaren 23/03/2018 tarihi mesai bitimine kadardır.

2- İlimize yerleşen aday başvurusunu Kocaeli İl Müftülüğüne gelerek bizzat yapacaktır.

3- Halen (fahri vekil vb.) görevli olup sözleşmeli yerleştirmesi yapılanlar yerleştikleri İl Müftülüklerine evraklarını teslim edip sözleşmeli atama süreci tamamlanıp göreve başlamaya çağrılıncaya kadar mevcut görevlerine devam edebilirler.

4- Başvuru için gerekli belgeler ve dikkat edilecek hususlar (parantez içerisinde kırmızı renkte) aşağıda ayrıntılı bir şekilde tarif edilmiştir.

SÖZLEŞMELİ OLARAK ATANMAYA ESAS EVRAK VE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

1. T.C. Kimlik Numarası beyanı (Nüfus cüzdanı fotokopisi),
  2. KPSS sonuç belgesindeki öğrenim durumunu gösterir diploma veya mezuniyet belgesinin aslı(Diplomanın aslı veya Diploma Üniversitede ise fakülte sekreterliğince ıslak imzalı ve mühürlü aslının aynıdır onaylı fotokopisi ya da mezun olunan okuldan ıslak imzalı ve mühürlü Mezuniyet Belgesi)
  3. 2016 Yılı KPSS (P/122, P/123, P/124) B grubu sonuç belgesi (İnternet Çıktısı)
  4. Başkanlık yerleştirme belgesinin internet çıktısı,
  5. İş talep formu, (Ekteki İş Talep formu indirilip el yazısı ile doldurulacak)
  6. Başkanlıkça verilmiş olan hafızlık belgesinin aslı
  7. Sabıka Kaydı Belgesi "Resmi Kurum için" (Sabıka kaydında; sabıka veya arşiv kaydı bulunanlar için mahkeme kararlarıyla birlikte) (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devletten alınacak barkodlu belge),
  8. Erkek adayların askerlikle ilişiğinin olmadığına dair yazılı beyanı, (Askerlik şubesinden veya e-devletten alınacak terhis / tecil belgesi)
  1. -Sağlıkla ilgili olarak görevini devamlı yapmaya engel bir durum olmadığına dair yazılı beyanı,(ekteki örneğe uygun olarak A4 kâğıda elle yazılıp imzalanacak)
  2. -Mal beyannamesi, (Ekteki Mal Beyanı formu indirilip tek sayfaya önlü arkalı yazdırarak el yazısı ile doldurulacak)
  3. -Son bir yıl içinde çekilmiş altı adet vesikalık fotoğraf,
  4. -Sigorta ve Bağ-Kur belgesi (Önceden varsa) (SGK dan veya e-devletten alınacak barkotlu belge)
  5. -Kaza-i rüşt kararı ( 18 yaşını doldurmayanlar için ).
  6. -İmam-hatip lisesinden sonra İlahiyat Fakültesi, İlahiyat önlisans veya diğer lisans ve diğer önlisans mezunlarının İmam-hatip lisesi ve lise Diploması sureti (Müftülükçe tasdikli) (yerleşmeye esas olan diploma ile birlikte (eğer varsa) mezun olunan diğer okullara ait tüm diplomalar)

* Ekteki Güvenlik Arşiv Araştırma Formunu Bilgisayarda eksiksiz şekilde doldurarak çıktı almadanelektronik ortamda (flash bellek vb. olacak şekilde) gelirken getirmeleri gerekmektedir.