01.06.2016

Üniversite Öğrencilerine İkramlı Başarılar

Kocaeli İl Müftülüğü “Kocaeli Gençlik Aile ve Dini Rehberlik Bürosu” final sınavları öncesinde 31 Mayıs ve 1 Haziran tarihlerinde Umuttepe Yerleşkesinde “Sınavlarınızda Başarılar Dileriz” temalı karton kutular içerisinde öğrencilere kurabiye ikram etti.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu görevlilerince kampüsün A ve B kapılarında stand açılarak gerçekleştirilen faaliyet, üniversite öğrencileri tarafından ilgi ve beğeni ile karşılandı. Açılan standları ziyaret eden Kocaeli Müftüsü Yusuf Doğan ve İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç öğrenciler ile sınav öncesi sohbet etti ve başarılar diledi. Ayrıca ilahiyat fakültesinde de açılan standı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ve öğretim görevlileri de ziyaret etti.