24.06.2016

Ramazan İyilik Ayıdır

İl Müftülüğümüz tarafından hazırlanan Ramazan ayı bilgilendirme broşürleri, İzmit Merkez Üçyol mevkiinde vatandaşlara dağıtıldı. Müftülüğümüz personellerinden Ethem Akın, Cemal Gelegen, Veysel Şalu ve Aysel Demirci’nin yer aldığı etkinlikte dağıtılan Ramazan Ayı broşürleri vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

Mübarek Ramazan Ayında vatandaşlarımızı bilgilendirme amacıyla dağıtılan broşürde “Ramazan Oruç Ayıdır, Ramazan Tevbe Ayıdır, Ramazan İyilik Ayıdır, Ramazan Namaz Ayıdır, Ramazan Kur’an Ayıdır” başlıklarıyla bilgilendirmeler yapıldı.

Ayrıca broşürde isteyenlerin ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırabilmelerini sağlamak amacıyla Türkiye Diyanet Vakfı Kocaeli Şubesi’ne ait IBAN ve SMS bilgileri de yer aldı.