24.03.2017

Aile Ve Dini Rehberlik Büromuzdan Öğrencilere Kahvaltı

KOCAELİ GENÇLİK  AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU  ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ FEVZİYE CAMİİNDE  SABAH NAMAZINDA BULUŞTURDU
“Sabah Namazı Gençlik Buluşması Programları”devam ediyor. 07.Mart.2017 Salı günü sabahı İlimizde bulunan Samiha Ayverdi, Şerife Gelin, Fatma Seher, Zekiye Gündoğdu yurtlarında kalan  çok sayıda üniversite öğrencisi Yurt müdürleri ve KYK yurtlarında görev yapan Kur’an Kursu Öğreticilerimiz Füsün Arslan, Feyza Çakmak, Hatice Özaydın, Meryem Kurtuluş, Mine Ulu, Şule Tunaboylu, Nurcan Sarı, İlknur Sel,  Manevi Rehber Ayşenur Mermer, Gölcük Vaizi Nurdan Demir, Körfez Vaizi İnci Ar eşliğinde sabah namazında Fevziye Camiinde Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan ve İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç’in misafiri oldular. Sabah ezanının ardından başlayan program İl Müftümüz Yusuf Doğan’ın Cami ve Gençlik konulu vaazı ile devam etti. Ardından yine İl müftümüz sabah namazı için imamette bulundular ve namaz sonrası gönüllere ferahlık veren güzel tesbihatları seslendirdiler. Program sonrası Fevziye Camii İmam Hatibi Faruk Çoban ve Halit Es’in hazırlamış olduğu kahvaltı ikram edildi. İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç’in yapmış olduğu duayla programdan son buldu. Öğrenciler program sonrası memnuniyetlerini dile getirirken ayrıca “Sabah Namazı Buluşmaları”nın devam etmesi için temennilerde bulundular.