18.04.2017

KOCAELİ FEN LİSESİ KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Kocaeli Fen Lisesi tarafından 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası Programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa; İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, Okul Müdürü Mesut TEKİN, Öğretmenler ve öğrenciler katıldılar. Program Fen Lisesi öğrencisinin okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Okul Müdürü Mesut TEKİN açılış ve selamlama konuşmasını yaptı. Konuşmacı olarak programa katılan İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, bu yılın teması olan   “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” kapsamında "Allah sevgisi ve Peygamber sevgisi bizim geleceğimizin en büyük mimarıdır. Kutlu Doğum Haftaları bize ayrı bir kişilik kazandırmalıdır. Güven toplumu oluşturmamız için Resulullah ile irtibatımızı kesmemeliyiz." dedi. Program öğrencilerin oratoryo sergilemesi, şiir okumaları ve naat dinletileri ile devam etti. Programın sonunda Okul Müdürü Mesut TEKİN, öğretmenler ve öğrenciler tarafından İl Müftüsü Yusuf DOĞAN’a çiçek buketi hediye edildi. İl Müftülüğü tarafından da öğrencilere “40 Hadiste Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” kartelası ve haftanın anlamına binaen kitap hediye edildi.