21.04.2017

GÜLİSTAN İLKOKULU KUTLU DOĞUM PROGRAMI

Gülistan İlkokulu’nun hazırlamış olduğu 2017 Kutlu Doğum Haftası Programına okul öğretmenleri öğrenciler ve velileri katıldılar. Konuşmacı olarak programa katılan İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, içinde bulunduğumuz recep ayının hayırlar getirmesini temenni ederek Ey Allah’ım! Recep ve şabanı bize mübarek kıl, bizi ramazana kavuştur duasında bulunarak bu yılın teması olan   “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” kapsamında "Çocuklarımızın gönlüne Allah sevgisi ve Peygamber sevgisini nakış işler gibi işlemeliyiz. Bu programlarımızı sadece bir haftaya sığdırmamalıyız. Her zaman gönüllerinde yer edindirmeliyiz " dedi. Program öğrencilerin Kur’an-ı Kerim okuması, şiir okumaları ve naat dinletileri ile sona erdi. Müftülüğümüz tarafından katılımcılara kitap hediye edildi.