12.05.2017

İlçe Müftüleri Mayıs Ayı Toplantısı İl Müftülüğümüz Toplantı Salonunda Yapıldı

İl Müftülüğü ile İlçe Müftülükleri arasında birlikteliği ve koordinasyonu güçlendirmek, din hizmetlerinde verimliliği artırmak amacıyla her ay düzenlenen İlçe Müftüleri Mayıs ayı toplantısı İl Müftülüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

İl Müftülüğümüzün ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, vaizler ve şube müdürleri katıldı.

İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın başkanlık ettiği İlçe Müftüleri Mayıs ayı toplantısında 2017 yılı Kutlu Doğum Haftasında yapılmış faaliyetlerin değerlendirilmesi, 2017 yılı Ramazan ayı programlarının planlanması, 2017 eylem planı çerçevesinde planlanan yılın örnek 4-6 yaş grubu Kur’an Kursu değerlendirme kıstasları ölçüsünde birincinin değerlendirilmesi ve 2017 yılı hac eğitim seminerlerinin yapılması konuları görüşüldü.