29.05.2017

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Kocaeli Kitap Fuarı’na Katıldı

Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu olarak 9. Kocaeli Kitap Fuarına katıldı. Kocaeli Valisi Hasan Basri GÜZELOĞLU, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim KARAOSMANOĞLU, İzmit İlçe Kaymakamı Ersin EMİROĞLU, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, Kocaeli İl Müftü Yardımcıları İlyas ÖZTEL, Bayram ŞAHİN, Burhan BİLGİN, İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ, Derince İlçe Müftüsü Mecit AMİL daire amirleri, müftülük personeli ve Sivil Toplum Kuruluşları ve çok sayıda vatandaşımız Aile ve Dini Rehberlik standını ziyaret ettiler.

Aile ve Dini Rehberlik Bürolarının işleyişi, faaliyetleri ve büroların bulundukları mekanlar hakkında ziyaretçilere bilgi verildi.

“Aile Emanettir”, “Aile İhmal Gelmez”, “Aile Toplumun Kalbidir”, “Aile İlk Mekteptir”, “Aile Rahmet ve Meveddettir”, “Aile Muhabbet Merhamettir”, “ Aile Sekinet ve Rahmettir”, “Aile Sadakat ve Samimiyettir”, “Aile Sevgi ve Saygıdır” temalarının işlendi. Stantta Yeni Cuma Cami Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun Geleneksel El Sanatları çalışmaları, aile, kadın-erkek, genç-yaşlı-çocuk, çevre ve dini-sosyal hayatın yazılı olduğu seçme ayet ve hadislerin yer aldığı çalışma her kesim tarafından büyük beğeni ve ilgi gördü.