11.07.2017

İl Müftümüz Yusuf Doğan, Şehit Muhtar Mete Sertbaş’ın Adına Yaptırılan Parkın Açılışına Katıldı.

İl Müftümüz Yusuf Doğan, İzmit Belediyesi tarafından 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit edilen İstanbul Acıbadem Mahalle Muhtarı Mete Sertbaş’ın adına yaptırılan parkın açılış törenine katıldı.

Açılışa İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İl Müftümüz Yusuf Doğan, Şehit muhtarın eşi Rahşan Sertbaş, çocukları Selin ve Efe, Orhan Sertbaş, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, İl Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şube Başkanı Vedat Yoldaş, 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği Kocaeli İl Başkanı Numan Acar, belediyesi meclis üyeleri, mahalle muhtarları, STK temsilcileri ile  çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüzün yaptığı dua ile parkın açılışı gerçekleştirildi ve program son buldu.