02.10.2017

DİB Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, Müftülüğümüzü Ziyaret Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, ziyaret ve bir dizi incelemelerde bulunmak üzere İl Müftülüğümüze geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığının yapımına katkı verdiği Cami, Kur’an kursu ve Müftülük Hizmet Binalarını yerinde görmek, ve bu müesseselerin yapımı için tahsis edilen arsaları incelemek için İlimize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu ve ekibi İl Müftülüğümüzü ziyaret ettiler.

Genel Müdürümüz Palakoğlu, İl Müftümüz Yusuf Doğan ile birlikte inşaatı devam eden Körfez İlçe Müftülüğü hizmet binası ile başlayan ziyaretine sırasıyla Kocaeli Üniversitesi Kampüs içi Cami Projesi, yapımı devam eden İzmit Merkez Gölkent Camii Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu inşaatlarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret sonunda Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü İsmail Palakoğlu, İl Müftüsü Doğan’a Hadislerle İslam setini hediye etti.

Palakoğlu, Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Eğitim Merkezi ziyaretinin ardından ilimizden ayrıldı.