03.10.2017

Darıca Üçpınar Hafızlık Erkek Kur'an Kursu’nda İcazet Merasimi Yapıldı

YEŞİL İRFANİYE CAMİİ'NDE HAFIZLIK İCAZET MERASİMİ DÜZENLENDİ

01.10.2017 Pazar günü saat 14.00’da Darıca Üçpınar Kur’an Kursu’nda hafızlıklarını tamamlayan hafızlara Yeşil İrfaniye Camii'nde  icazet töreni düzenlendi. Törene İl Müftümüz Yusuf Doğan, Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, din görevlilerimiz ve vatandaşlarımız katıldı.

İcazet merasimi Hafız Fahrettin Atıcı ve Hafız Süleyman Sefer Başkan’ın Kur'an tilavetleriyle başladı, daha sonra konuşmacı olarak İl Müftümüz Yusuf Doğan, Kur'an'ın tarihsel yapısı ve insanlara vermiş olduğu mesaj hakkında bilgiler verdi. Sonrasında İlçe Müftüsü Bilgiç, hafızlığın değer ve önemini bildiren açıklamalarda bulundu. İcazet alacak olan hafızlarımız Kur'an tilavetinde bulundu. Reis’ül Kurra Hüseyin Harputoğlu' nun duasının ardından hafızlara icazetleri verildi ve ikramlarda bulunuldu.