19.10.2017

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde Görev Alacak Personellere Toplantı Düzenlendi.

Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nde görev alacak personelimizle İzmit ilçe Müftülüğü gençlik merkezinde 03.10.2017 tarihinde Salı saat 14:00 da toplantı gerçekleştirildi.  Toplantıya İzmit, Çayırova, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinden davet edilen yaklaşık 70 personel katıldı. Toplantıya Aile Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Şerafettin ÖZTÜRK ve İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim AKÇA ile Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen EREN tarafından; Diyanet İşleri Başkanlığımızla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı arasında imzalanan protokolle ilgili bilgi verilmesiyle başlandı. Konunun hassasiyeti ve önemi üzerinde duruldu. Yeni dönem için tekrar bir planlama yapılacağı ve sosyal hizmet kurumlarında kalan çocuklarımıza dini değerleri anlatmanın ne kadar önemli olduğu, bu hizmetin İl Müftülüğü tarafından sürekliliğinin sağlanacağı bilgisi verildi.  Daha sonra toplantı karşılıklı bilgi alışverişi şeklinde devam etti.