22.11.2017

Kocaeli’nde V.H.K.İ ve Memurlara Yönelik Eğitim Semineri Düzenlendi

Kocaeli Müftülüğü tarafından, Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen hizmetlerin değerlendirilmesi, hizmette verimliliğin arttırılması, teşkilat mensupları arasında iletişimin güçlendirilmesi ve ilçe müftülüklerimizde yürütülmekte olan hizmetlerde bütünlüğün sağlanması amacıyla, genel idare hizmetler sınıfında görev yapan veri hazırlama ve kontrol işletmenleri ile memurlara yönelik iki gün süre ile İzmit İlçe Müftülüğü eğitim sınıfında seminer düzenlendi. Seminere İl ve İlçe Müftülüklerinde çalışan veri hazırlama kontrol işletmenleri ve memurları katıldı. Hizmetiçi eğitim semineri kapsamında  İl Müftümüz Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcısı Mahmut Şahin,  İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, İl Müftülüğü Personel Şube Müdür Vekili Servet Yalçın, İl Müftülüğü Personel Kısım Şefi Ali Kemal Akan ve Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni Muhammed Hasan Bal tarafından kursiyerlere eğitim verildi.