28.11.2017

KOCAELİ GENÇLİK ADRB ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NDE GELECEĞİN ÖĞRETMENLERİYLE BULUŞTU

Kocaeli Gençlik Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde okuyan öğrencilere yönelik kahvaltı programı düzenledi. Program Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın katılımıyla gerçekleşti. İl Müftüsü Doğan, geleceğin öğretmenlerine ilmin öneminden bahsedip bu mukaddes görevi en güzel şekilde yerine getirmeleri için dualarda bulundu.

İl Vaizi İnci Ar, Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci, İl ADRB Vaizi Merve Doğruyol tarafından Gençlik ADRB’nin faaliyetleri konusunda bilgi verildi. Emekli Kur’an Kursu Öğreticisi Füsun Aslan’ın gençlere yol gösterici konuşmasının ardından, Manevi Rehber Ayşenur Mermer’in ney dinletisiyle program devam etti. Öğrencilere günün hatırası olarak kitap ayracı hediye edildi. Katılan öğrenciler programın hazırlanmasında emeği geçenlere çok teşekkür ettiler.