04.12.2017

İl Müftümüz Yusuf Doğan Derince’de Kermes Açılışına Katıldı

Derince Müftülüğü ’nün ev sahipliğinde gerçekleşen Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu yararına Kent Meydanı’nda kermes düzenlendi. Kermeste hazırlanan el emeği eserler satılarak Kur’an Kursu’na katkı sağlandı. İki gün boyunca açık kalacak olan kermesin açılış törenine ilçe protokolü ve vatandaşlar da yoğun katılım sağladı.

Derince Merkez Camii Müezzini İbrahim Demiröz’ün Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda protokol konuşmaları yapıldı. İl Müftümüz Yusuf  Doğan programa katılarak konuşma yaptı. Çenedağ Yatılı Kız Kur’an Kursu’nda verilen eğitimlerle ilgili bilgilendirmelerin de yapıldığı konuşmaların ardından dualar eşliğinde kermesin açılışı yapıldı.

Kermesin açılışına Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Daire amirleri, Din görevlileri, Kur’an Kursu Öğreticileri ile aileler katıldı.