27.02.2018

İl Müftümüz Yusuf Doğan Sabah Namazında Fevziye Camii’nde Gençlerle Buluştu.

Kocaeli Gençlik ADRB tarafından Fevziye Camii’nde Samiha Ayverdi KYK ve Türkiye Diyanet Vakfı Konukevinde kalan öğrencilere yönelik “Sabah Namazı Buluşması” programı düzenlendi.

İl Müftümüz Yusuf Doğan’ın sohbeti ile başlayan program Kur’an-ı Kerim tilaveti, salavat, tekbir ve dua ile devam etti.

Düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan, Samiha Ayverdi KYK Müdürü Güler Cihan, İl Vaizi İnci Ar, İl ADRB Vaizi Merve Doğruyol, Kur’an Kursu Öğreticileri Feyza Çakmak, Şule Tunaboylu, Mine Emiroğlu, Gülten Bakkal ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Düzenlenen program kahvaltı ikramıyla son buldu. Seherin manevi havasını teneffüs eden öğrenciler programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ettiler.