13.04.2018

İl Müftümüzden Dünya Şampiyonlarına Umre Sözü

Katar’da düzenlenen ve 53 ülkenin katıldığı “Arapça Münazara Yarışması”nda dünya şampiyonu olan İlimiz İzmit İlçesi Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Arapça İngilizce Hazırlık Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu öğrencilerine tören düzenlendi. Düzenlenen törene Vali Yardımcısı Ahmet Büyükçelik, Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu,  Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yeşildal, İl Müftümüz Yusuf Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Okul Müdürü Fatih Şenocak, STK Temsilcileri, Öğretmenler , Veliler ve öğrenciler katıldı.

İl Müftümüz Yusuf Doğan yarışmada dünya şampiyonu olan öğrenciler Ayşenur İbil, Ayşe Özmez, Rabia Emikli, Sevdenur Beşir, Asiye Asude Kotan’ı tebrik ederek başarılar diledi ve öğrencilerimize umre sözü verdi.