20.04.2018

Kur’an Kursları Arasında “Yüzünden Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması”

17 Nisan 2018 Salı günü saat 10:00’da İlimiz Müftülüğünde Kur’an Kurslarında okuyan bay bayan öğrenciler arasında 2 (iki) kategoride “Yüzünden Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” gerçekleşti. Yarışmada erkekler arasında birinci gelen Kartepe ilçesi Medine Kur’an Kursu öğrencisi Halil İbrahim Ataş oldu. Bayanlar arasında yapılan yarışmada 18 yaş altı kategorisinde Gebze ilçesi Tülin Yıldırım Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Lütfiye Zeynep Aydoğan birinci oldu. 18 yaş üstü kategoride ise Gebze ilçesi Sultan Orhan Kur’an Kursu öğrencisi Sevinç Üzel birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere İl müftülüğü tarafından hediyeler verildi.

Bilecik, Bolu, Düzce, Sakarya ve Kocaeli birincilerinin katılacağı bölge finali yarışması  27 Nisan 2018 Cuma günü Saat 14:30’da İlimizde olacaktır.