30.04.2018

Kur’an Kursları Arası “Yüzünden Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” Bölge Finali

2018 yılı Çalışma Programı gereğince, Kur’an Kurslarına katılmayı ve Kur’an-ı Kerim’i güzel okumayı teşvik etmek amacıyla Başkanlığımıza bağlı Kur’an Kurslarında okuyan bay-bayan öğrenciler arasında “Yüzünden Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması” bölge finali gerçekleştirildi. Derince ilçe Müftülüğü’nde gerçekleşen yarışmada erkekler kategorisinde Bolu ili Göynük ilçesi Ali Ericek Vakfı Yatılı Erkek Kur’an Kursu öğrencisi Ömer Faruk Karar birinci oldu. Bayanlar kategorisinde ise İlimiz Gebze ilçesi Tülin Yıldırım Yatılı Kız Kur’an Kursu öğrencisi Lütfiye Zeynep Aydoğdu birinci oldu. Dereceye giren öğrencilere İl müftülüğümüz tarafından hediyeler verildi.

İl Müftümüz Yusuf Doğan yarışmada birinci olan öğrencileri ve emeği geçen hocalarını tebrik ederek başarılar diledi.