29.05.2018

“Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” Temalı Panel ve Konferanslar

Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından, Aile Haftası münasebetiyle “Adalet ve İhsan Bağlamında Aile” temalı panel ve konferanslar düzenlendi.

İl Müftülüğü ADRB koordinesinde yapılan programlarda, il bünyesinde görev yapan tüm vaizler ve uzmanlar görev aldı. Başiskele, Gölcük, Karamürsel ve Kartepe’de panel;  Körfez, Kandıra, Dilovası ve Darıca ilçelerinde konferans yapıldı.

Körfez ilçesinde düzenlenen programa İl Müftü Yardımcısı Dr. Ravza Cihan katıldı.

Yapılan programlarda “Ailenin Önemi” “Ailede Adalet” ve“Ailede İhsan” konuları ele alındı.Eşler arasında tesis edilecek adaletin ahlaki değer olarak hayattaki önemini gündeme taşımak, ailenin korunması ve güçlendirilmesinde ihsanın rolü konusunda farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Halka açık olarak yapılan programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.