13.02.2017

İl Müftülüğümüzden Huzurevi Sakinlerine Ziyaret

İl Müftülüğümüzce 08.02.2017 Çarşamba günü Kocaeli Huzurevine ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarete Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir YÜMNÜ, İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ, Din hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim AKÇA, Personel Şube Müdür vekili Uzman Vaiz Servet YALÇIN, Din Hizmetleri Uzmanları Aysel DEMİRCİ ve Gülsen EREN ile vaiz Gülay SÖZBİR, İmam Hatip Şinasi BİRIŞIK katıldı. Yapılan bu ziyarette, Kur'an-ı Kerim ve ilahi okundu ardından İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ tarafından kısa bir sohbet yapılarak program dua ile sonlandırıldı. Ziyaretin sonunda İl Müftülüğümüzce hazırlanan çeşitli hediyeler takdim edildi. Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette huzurevi sakinlerinin Müftülüğümüzden istek ve temennilerinin neler olduğu soruldu. Huzurevi yetkilileri ve huzurevi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, ziyaret ekibine teşekkür ettiler.