04.04.2017

AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROMUZDAN DEĞERLER EĞİTİMİ

Aile ve Dini Rehberlik Büroları 2017 yılı çalışma programı kapsamında değerler ve karakter eğitimi çerçevesinde Milli Eğitime bağlı İzmit imam hatip ortaokul ve liselerinde kimlik ve sorumluluk bilinci kazandırmak adına İl Müftülüğü olarak seminer programları planlanmıştır. İlk olarak 28.02.2017 tarihinde İl Uzman vaizi Servet YALÇIN tarafından Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bir seminer verilmiştir. 07.03.2017 tarihinde İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen EREN tarafından Necip Fazıl Kısakürek Anadolu İmam Hatip Ortaokulu’nda 110 öğrencinin katılımının olduğu bir seminer yapılmıştır. 14.03.2017 tarihinde İl Vaizi Meral GÖVEÇ tarafından İzmit Mehmet Akif Ersoy Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde 70 öğrencinin katıldığı, 28.03.2017 tarihinde İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Aysel DEMİRCİ tarafından İzmit Evliya Çelebi İmam Hatip Lisesinde yaklaşık 150 öğrencinin katıldığı bir seminer gerçekleştirildi. Seminer konusu genel olarak sorumluluklarımız başlığı altında Allah’a karşı sorumluluklarımız, kendimize, ailemize, çevremize, diğer canlılara ve okulumuzda öğretmenlerimize, arkadaşlarımıza karşı sorumluluklarımızın neler olduğudur. Nisan ayı içerisinde seminerlerimiz devam edecektir.