13.04.2017

KOCAELİ ADRB'den AİLE TADINDA KAHVALTI

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

“Müminler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler. Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar.” Hadis-i şerifi bağlamında 11 Nisan Salı günü saat 10:00 ile 13:00 saatleri arasında Kocaeli müftülüğü personeli eşleri ve bayan personeli Yeni Cuma Camii Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’n da bir araya geldiler.

İl Müftüsü Yusuf DOĞAN’ın kıymetli eşi Sevim DOĞAN’ın öncülüğünde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca program gerçekleştirildi. Program okunan Kur’an-ı Kerim’in ardından yapılan sohbetler eşliğinde devam etti. Bir sonraki etkinlik için dilek ve temenniler dile getirilirken programdan dolayı duyulan memnuniyet misafirlerce ifade edildi. DOĞAN; misafirlerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.