17.04.2017

Darıca Müftülüğü Kutlu Doğum Programı

Darıca Müftülüğü tarafından 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Gerçekleştirilen programa; Darıca Kaymakamı Ömer KARAMAN, Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftüsü Muharrem BİLGİÇ ve Din görevlileri katıldılar.

Darıca Kur’an Kursu Öğreticisi Süleyman BAŞKAN’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle program başladı. İlçe Müftüsü Muharrem BİLGİÇ açılış ve selamlama konuşmasını yaptı. İl Müftüsü Yusuf DOĞAN, bu yılın teması olan   “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” kapsamında “Güven toplumunun kaynağı kendimiz olmalıyız, itikadi ve imani bütünlüğümüz toplumumuzun inşasında çok önemlidir. Peygamberimiz bizi bir arada tutan en önemli rehberimizdir. Kutlu doğum haftaları bir haftadan bütün bir yıla yayılması gerekir. Bütün yaşantımıza yayılmalıdır. ” dedi. Darıca Belediyesi tarafından programa katılanlara yemek ikramı yapılarak program son buldu.