20.04.2017

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ 2017 KUTLU DOĞUM PROGRAMI

İl Müftülüğümüz tarafından 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası programı düzenlendi. Yunus Emre Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa; Kocaeli Vali Yardımcısı Ahmet BÜYÜKÇELİK, İzmit Kaymakamı Ersin EMİROĞLU, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Doğan EROL, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim BULUT, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri, Din Görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

2017 Kutlu Doğum etkinlikleri çerçevesinde Başkanlığımız Hizmet İçi Eğitim ve Rehberlik Daire Başkanı Kadir DİNÇ'İn katılımıyla konferans düzenlendi. Konferans Derince Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin AKDUMAN Hocamızın okumuş olduğu Kur'an tilavetiyle başladı. İl Müftümüz Yusuf DOĞAN’ın açılış konuşmasının ardından başkanlığımız tarafından hazırlanan sine vizyon gösterimi ve Diyanet İşleri Başkanımız Prof. Dr. Mehmet GÖRMEZ’in mesajı konuklara izletildi.  Programa konuşmacı olarak katılan Kadir DİNÇ hocamız Hz. Peygamber ve Güven Toplumu kapsamında Hz. Peygamber ve Ashabının hayatından örnekler vererek günümüze yansımalarından bahsetti. Program sonunda salonda bulunan konukların birbirleriyle tokalaşıp kucaklaşmasını İsteyen DİNÇ’İN isteği katılımcılar tarafından büyük beğeni topladı. Konuklara gül takdimi yapıldı ve ADRB büromuzun hazırlamış olduğu sergi gezilerek program son buldu.