25.04.2017

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ ADRB FAALİYETLERİ TÜM HIZYLA DEVAM EDİYOR

18 Nisan Salı günü İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen EREN, İl Vaizi Gülay SÖZBİR, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Şinasi BİRIŞIK tarafından Gölcük Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürlüğü’ne Kutlu Doğum kapsamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Engelsiz yaşam Derneği Müdürü Dinçer KOÇ ve Dernek Başkanı Hasan BAT ile Görme Engellilerden sorumlu Mevlüt ÖNERBAY ile engellilere yönelik ne gibi faaliyetler yapılabileceği üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Kocaeli Müftülüğü 2017 yılı kutlu doğum haftası kapsamında kitap ve “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” adlı kartela hediye edilmiştir.

18 Nisan Salı günü İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen EREN, İl Vaizi Gülay SÖZBİR, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Şinasi BİRIŞIK tarafından Karamürsel Gazanfer Bilge İşitme Engelliler Okuluna Kutlu Doğum kapsamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Okul Müdürü Kamuran ÖKÇEM ve öğretmenlerle bir araya gelen ziyaret ekibimiz ile işitme engellilere yönelik ne gibi faaliyetler yapılabileceği üzerinde görüş alışverişi yapıldı. Daha sonrasında sınıflara toplanan işitme engelli öğrencilere Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen Eren tarafından güven toplumu hadislerinden okundu. Bu hadisler engelliler koordinatörümüz Şinasi BİRIŞIK tarafından işaret diliyle öğrencilere aktarıldı. Kocaeli Müftülüğü 2017 yılı kutlu doğum haftası kapsamında kitap ve “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” adlı kartela hediye edilmiştir.

20Nisan Perşembe günü İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanları Aysel DEMİRCİ, Gülsen EREN, İl Vaizi Gülay SÖZBİR, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Şinasi BİRIŞIK tarafından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine Kutlu Doğum kapsamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Öncelikle hastane başhekimi Doç. Dr. Mustafa GÜNEŞ ziyaret edildi ardından sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü Vildan BURÇ eşliğinde Onkoloji ve Nöroloji servislerinde yatan hasta ve yakınları ziyaret edilmiş olup geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. Kocaeli Müftülüğü 2017 yılı kutlu doğum haftası kapsamında kolonya ve “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” adlı kartela hediye edilmiştir.

20 Nisan Salı günü İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanları Aysel DEMİRCİ, Gülsen EREN, İl Vaizi Gülay SÖZBİR, İl Müftülüğü Engelliler Koordinatörü Şinasi BİRIŞIK tarafından Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Dilek Sabancı Rehabilitasyon Meslek Edindirme Merkezine Kutlu Doğum kapsamında bir ziyaret gerçekleştirildi. Gülen Yüzler İşletme Müdürü Yasin AKIN ziyaret ekibimize kurum hakkında bilgi verdiler. Kurumdaki engelliler hakkında kısa bilgiler verdikten sonra, onların kurumdaki istihdam biçimleri, kurumdan beklentiler, engellilerin istihdamı ve rehabilite edilmesi konusunda bilgi paylaşımı yapıldı. Ekibimizde burada çalışan engellilere yönelik yapabileceği faaliyetleri dile getirdiler. Çalışanlar atölyelerinde ziyaret edilmiş olup tek tek sohbet edilerek “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” kartelası hediye edilmiştir.