03.05.2017

ADRB'den Rabia Hatun Kur'an Kursunda Kutlu Doğum Programı

2017 Kutlu Doğum programları kapsamında Kocaeli İl Müftülüğü olarak Aile Sosyal Politikalara bağlı İzmit Yahya Kaptan Kassel çocuk köyü sevgi evlerinde ve çocuk evlerinde kalanlara yönelik Rabia Hatun Kız Kuran Kursunda program düzenlenmiştir. İl Müftümüz ’ün kıymetli eşleri Sevim DOĞAN ve İlçe Müftümüzün değerli eşi Ayşe BİLGİÇ’in katıldığı, kuran kursunda okuyan talebeler ile sevgi evlerinde kalan çocukları buluşturan bu programda Gülberenk Değerler Eğitimi Derneği’nin “Dünya O’na (s.a.v.) Dönüyor” adlı eğitici çocuk programı icra edilmiştir. Çocukların anlayabileceği bir dilde Hz. Peygamber’in sünnetlerinin anlatıldığı gösteri büyük ilgi gördü. Program sonunda çocuklara çeşitli sorular sorularak hediyeler verildi. İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Gülsen EREN, Rabia Hatun Kız Kuran Kursu hocaları Şule SEVER, Hatice Kübra ÖZTEL ve Ayşe YILDIRAN tarafından organize edilen program çocuklara ve bakıcı annelerine ve gelen misafirlere yemek ikramıyla sona ermiştir. Kurumdan gelen çocukların hepsine hediyeler verilmiştir.