04.05.2017

Kutsal Topraklara Gidecek Umrecilerimize Seminer Düzenlendi

İl Müftülüğümüz tarafından kutsal topraklara gidecek olan umreciler için seminer düzenlendi.

İzmit İlçesi Fevziye Camii’nde düzenlenen eğitim seminerinde İl Müftü Yardımcısı Burhan BİLGİN, Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Muhammed Erkuş, kafile başkanları, din görevlileri ve umreciler hazır bulundu.

Umre bilgilendirme seminerine katılan  İl Müftü Yardımcısı Burhan BİLGİN, umrecilerimize kutsal topraklarda yapacakları görevler konusunda önemli bilgiler verdi ve hayırlı yolculuklar diledi.

Hac ve Umre Şube Müdürü Muhammet Erkuş tarafından da umre bilinci, umrenin hikmeti ve sembollerinin anlamı konuları ile umrede yapılacak görevlerle ilgili bilgiler verilerek ihrama girme, tavaf ve say uygulamalı olarak gösterildi.

Semineri ilgi ilen takip eden umrecilerimiz, umreye gidecek olmanın heyecanını burada yaşamaya başladıklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.