31.05.2017

UMUTTEPE CAMİ GENÇ ADRB İFTAR PROĞRAMI GERÇEKLEŞTİRDİ

Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik bürosu Umut tepe cami genç Aile ve dini rehberlik bürosu tarafından 30.05.2017 Salı günü Kocaeli üniversitesi öğrencilerine iftar yemeği verildi. Kocaeli üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren öğrenci kulüpleri ve sivil toplum örgütleri katıldığı iftar yemeği yoğun ilgi gördü. Programda Umut tepe gençlik ve dini rehberlik bürosunun tanıtımı yapıldı. Ve faaliyetleri anlatıldı. Yapılan faaliyetlerle ilgili öğrencilerin görüşleri alındı.

İftar programına  katılan  İzmit İlçe Müftüsü Musa BİLGİÇ yaptığı konuşmada Ramazan Ayının önemine, birlik beraberliğe ve Kuran ayı olan ramazan ayında kuranla irtibatımızın sağlamlaşması ve doğrularımızı Kurana göre ayarlamamız gerektiğini vurguladı. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Bilgiç, birlikte gençlere yönelik her türlü faaliyeti desteklediklerini ve ellerinden geleni yaptıklarını ve yapacaklarını söyledi. Her branşta kalifiye insanlara ihtiyaç olduğunu, Devletini, vatanını seven idealist gençlere ihtiyacımız var dedi.

İftar programında  Umuttepe gençlik Burosu koordinatörü Uzman Vaiz Servet YALÇIN, Zekeriya ALTUNTAŞ, Hikmet AKÇA, Kenan YILMAZ, Hüseyin KEBECİ, Muhammet Emin EROĞLU, İsmail ADIYAMAN  hazır bulunduğu proğram Servet YALÇIN ın duasıyla son buldu.