05.06.2017

Kocaeli Müftülüğünden Dünya Çevre Gününe “Tabiat Bizim Kardeşimizdir” Etkinliği

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile Müftülüğümüz Uluslararası Fuar Merkezi’nde okullar, resmi kurum ve kuruluşların, belediyeler ile STK’ların katıldığı etkinlikte stant açtı. Kocaeli Vali Yardımcısı Osman SARI, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya ÖZAK, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat DOĞAN, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nermin TOL, Daire Amirleri, öğrenci ve öğretmenleri çevre günü standımızı ziyaret ettiler.

Konuşmalar, Halk Oyunu Gösterisi, Çevre Temalı Okul Gösterisi, Bisiklet Dağıtım Töreni, Atık Pil Toplama Yarışması Ödül Töreninin ardından stantlar öğrenciler tarafından ziyaret edildi.

Müftülüğümüzce hazırlanan çevre temalı el broşürü, çim adam çalışması ve hediyesi, “Su Hayat Kaynağıdır” fotoğraf çerçevesi misafirler tarafından büyük ilgi gördü.