17.06.2017

Etkili Hutbe Sunumu Marmara Bölgesi Final Yarışması Kocaeli de Yapıldı

2017 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Din Görevlileri arasında "Etkili Hutbe Sunumu" Yarışması 6.Bölge (Marmara) Finali Fevziye Camii’nde 17.06.2017 Cumartesi günü yapıldı.

İl Müftümüz Yusuf Doğan başkanlığında yapılan sınav kurulunda İl Müftü Yardımcısı Bayram Şahin, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Mehmet Mahşuk Acar, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Kocaeli Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğü Öğretmeni Abdullah Boz ve İHL Meslek Dersleri Öğretmeni Mustafa Akturan görev aldı.

Yarışmada Kocaeli Müftülüğünden İmam Hatip  Mehmet Ali Karadaşlı birinci, Sakarya Müftülüğünden  İmam Hatip Hidayet Avcı ikinci, Tekirdağ Müftülüğünden İmam Hatip Burhan Bilim üçüncü oldu. Dereceye giren yarışmacılara çeşitli hediyeler takdim edildi.