20.06.2017

Komşu İstanbul Müftüleri Kocaeli İlimizde İrşad Programına Katıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığının 2017 yılı Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program kapsamında İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve İstanbul Müftü Yardımcıları ilimize gelerek, farklı camilerde vaaz ettiler. Ayrıca Diyanet İşler Başkanlığınca “Üzerinde Her Canın Hakkı Var. “Bu Ramazan ve Her Zaman” başlıklı düzenlenen tema kapsamında ziyaretler yapan Diyanet İşleri Başkanlığı Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Mahmut Göl, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Bahattin Akbaş ve  Afyon Merkez Camii İmam Hatibi Osman Aykan irşat faaliyetleri kapsamında İlimiz ve İlçelerimiz merkez camilerinde teravih öncesi vaaz ettiler.

Düzenlenen programa İstanbul İl Müftüsü Yılmaz,  İstanbul Müftü Yardımcıları Yılmaz Küçük ve Veysel Işıldar, Ekrem Nalbant, Yunus Balcıoğlu, Habib Deveci ve Fatih Kaya katıldı.

Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, İl Müftü Yardımcıları İlyas Öztel, Bayram Şahin, Burhan Bilgin ve İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç misafirleri İl Müftülüğünde makam odasında karşıladılar ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.

İftar yemeğinin ardından İstanbul İl Müftüsü Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz ve Ekrem Nalbant Fevziye Camii´nde, Kadro Terfi ve Tahsis Daire Başkanı Mahmut Göl ve Yunus Balcıoğlu Derince Merkez Camii´nde, Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanı Dr. Bahattin Akbaş ve  Afyon Merkez Camii İmam Hatibi Osman Aykan Rahmet Camii’nde, İstanbul Müftü Yardımcısı Veysel Işıldar ve Fatih Kaya Yeni Cuma Camii´nde, İstanbul Müftü Yardımcısı Yılmaz Küçük ve Habib Deveci Kuruçeşme Merkez Camii´nde, cemaate vaaz-ı nasihatte ve Kur’an tilavetinde bulundular. Planlanan programın tamamlanmasından sonra Başkanlıktan ve İstanbul Müftülüğünden gelen İrşat ekibi ilimizden ayrıldı.