12.07.2017

Down Kafe İl Müftümüzün Duasıyla Açıldı

İzmit Belediyesi tarafından Belsa B Blok girişinde Down sendromlular için yaptırılan Down Kafe’nin açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Açılış törenine Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İl Müftümüz Yusuf Doğan, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Parti temsilcileri, Tügva temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftümüzün yaptığı duanın ardından açılış gerçekleşirken İzmit Belediyesi Engelsiz Ritm Grubunun gösterisi büyük beğeniyle izlendi. Down Kafe çalışanları açılışa gelen katılımcılara ikramda bulundular.