09.10.2017

Kocaeli Gençlik ADRB’den “Medeniyetimizde Camiler” Ziyareti

Kocaeli Gençlik Aile ve Dini Rehberlik Bürosu “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” dolayısıyla Kredi Yurtlar Kurumu öğrencileri ile birlikte cami ziyareti gerçekleştirdi.  “Kültürümüzde ve Medeniyetimizde Camiler” teması işlendi. Ziyarete Fatma Seher Hanım, Samiha Ayverdi, Şerife Gelin, Zekiye Gündoğdu, Canfeda Hatun kredi yurtlar kurumu yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

Caminin tarihi ve yapımı hakkında ziyaretçilere din görevlisi Şakir Sarı bilgi verdi. Öğle namazından önce İl Müftülüğü Vaizi İnci Ar ve Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci tarafından  “Kültürümüzde ve Medeniyetimizde Camiler” konulu paylaşımlarıyla gençlerle sohbet gerçekleşti. Yerleşkesi ve mimari özellikleriyle Hikmetiye Camii büyük beğeni gördü.