28.11.2017

KOCAELİ MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN İL PROTOKOLÜNE KAHVALTI

Kocaeli Müftülüğümüz tarafından İlimizde görev yapan daire amirlerine yönelik kahvaltı programı gerçekleştirildi. İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın ev sahipliğini yaptığı kahvaltı tarihi Yeni Cuma Pertev Paşa Camii müştemilatında bulunan Kocaeli Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nda yapıldı. Kahvaltıya Kocaeli Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, Kocaeli Üniversitesi Rektörü Sadettin Hülagü, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Abdullah Kahraman ve İl daire amirleri katıldılar. İl Müftümüz Doğan kahvaltı sonunda yapmış olduğu konuşmasında Aile ve Dini Rehberlik Bürosu’nun tanıtımı ve çalışmaları hakkında bilgi vererek hafta içi her gün bay ve bayanlara yönelik tefsir, hadis, ilmihal dersleri, atölye çalışmaları tezhip dersleri gibi birçok faaliyetin yapıldığını ayrıca üniversitedeki büromuzda da bu tür faaliyetlerin yapıldığını ifade etti.

İl Müftümüz Doğan, tüm katılımcılara Başkanlığımızın son yayınlarından olan Hadislerle İslam kitap setini hediye ederek ayda bir gün düzenlenecek olan Hadis okumalarına davet etti. Kahvaltı programına katılan daire amirleri yapılacak olan Hadis okumalarına katılacaklarını ifade ederek düzenlenen programdan dolayı İl Müftümüze teşekkür ettiler.