07.12.2017

Mevlit Kandilinde Kadınlar Fevziye Camii’nde Buluştu

Rahmet Peygamberi Hz. Muhammed(s.a.s.)’in doğduğu gün olan Mevlit Kandili,  Fevziye Camii’nde dualarla idrak edildi. Program bayanlara yönelik olarak düzenlendi. Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başlayan program, mevlitten bölümlerin okunmasıyla devam etti. Vaizler ve Kur’an Kursu Öğreticilerinden oluşan ilahi korosu söylemiş oldukları ilahilerle gönüllere hitap ettiler. Hz. Peygamber’in Örnekliği üzerine yapılan sohbetin ardından dualar edilerek program sona erdi.

Programdan sonra camiden çıkan cemaate ikramda bulunuldu. Programa katılan hanımlar programı çok beğendiklerini ifade ettiler. Programda emeği geçen İl Vaizi İnci Ar, İl Vaizi Nuray Kesercioğlu, İl ADRB Vaizi Merve Doğruyol, Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci, , İzmit Vaizi Âlime Aydoğan, Gölcük ADRB Vaizi Nurdan Albayrak, Kur’an Kursu Öğreticileri Ayşenur Mermer, Hatice Ellialtı, Hatice Özkan ve Zeynep Arslan hocalarımıza teşekkür ettiler.