16.02.2018

Kocaeli Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosuna Teşekkür Belgesi Verildi

Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında Görev Yapan Koordinatör ve Vaizlere Yönelik Eğitimin Sonunda Kocaeli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosuna Teşekkür Belgesi Verildi.

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğümüz, Aile ve Dini Rehberlik Bürolarında görev yapan koordinatörler ve ADRB vaizlerine yönelik 6-11 Şubat 2018 tarihleri arasında Antalya Manavgat'ta Proje Hazırlama ve Örnek Vaka Analizi eğitimi gerçekleştirdi.

Aile ve Dini Rehberlik Daire Başkanı Sedide Akbulut’un açılış konuşmasıyla başlayan ve 6 gün devam eden eğitimin sonunda, 2017 yılında yapılan ADRB faaliyetlerinden dolayı, Din Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin Albayrak tarafından 5 ile teşekkür belgesi verildi. 5 il arasında yer alan Kocaeli İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Büromuzun belgesini Büro adına İl Koordinatörü Merve Doğruyol, Gölcük ADRB Vaizi Nurdan Albayrak ve Karamürsel ADRB Vaizi Fadime Arslan aldı.