06.04.2018

Kocaeli Müftülüğü'nde "Gençlik Koordinatörleri Toplantısı" Gerçekleşti

İl Müftülüğü toplantı salonunda 5 Nisan Perşembe günü Saat 14:00’ da Gençlik Koordinatörleriyle toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Müftümüz Yusuf Doğan, İl Müftü yardımcıları Bayram Şahin, Burhan Bilgin ve Dr. Ravza Cihan ile il gençlik koordinatörleri, Din Hiz. ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça, İl Eğitim Uzmanı Gülsen Sünbül katıldı.

İl Müftümüzün gençlik için bu alanda yapılacak çalışmaların ne kadar önemli olduğu değerlendirilme konuşmasından sonra kısa bir tanışma gerçekleşti. Toplantı İl Müftü yardımcıları Bayram Şahin ve Burhan Bilgin nezaretinde Din Hiz. ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim Akça’nın “Diyanet Gençlik Çalışmaları Yönergesi”ni sunum halinde aktarmasıyla başladı. Yönergede önemli noktalar üzerinde hassasiyetle duruldu. Akabinde İl Eğitim Uzmanı Gülsen Sünbül tarafından konuyla ilgili hazırlanmış sunum takdim edildi. Toplantı karşılıklı görüş alış verişiyle devam etti. Toplantıya her ilçeden önceden belirlenmiş olan bir erkek ve bir kadın din görevlisi ilçe koordinatörü olarak katılmıştır.