18.08.2017

İlçemizde Vekaletle Kurban Standları Kuruldu

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı’nın eşgüdüm içinde yürütmüş olduğu önemli çalışmalardan biri olan Vekalet Yoluyla Kurban Organizasyonu önceki yıllarda olduğu gibi 2017 yılında da Kurban Bayramı vesilesi ile talep eden kardeşlerimize yardımcı olmak ve kurban ibadetinin sevincini her gönle, her eve ve her coğrafyaya taşımak amacı ile gerçekleştirilecektir.

‘’Kurbanlarımız kardeşlik için’’

Türkiye Diyanet Vakfı, 2017 Vekaletle Kurban Kesim Programı kapsamında, yurt içinde 275 il ve ilçe merkezinde, yurt dışında da 135 ülkenin 400 bölgesinde kurban kesimi yapacak.

Kurbanlarımız kardeşlerimize umut olsun

TDV, bu yıl vekalet yoluyla kurban kesim bedellerini yurt içi 850 TL, yurt dışı 600 TL olarak belirledi.

Vatandaşlarımız, www.diyanetvakfi.org.tr ve bagis.diyanetvakfi.org.tr adreslerinden online bağış yapabilmenin yanı sıra il ve ilçe müftülüklerimize, cami görevlilerimize, tüm PTT şubeleri ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla da vekalet yoluyla kurban programına katılıp kurbanlarını vekalet yoluyla kestirebilir.

" Başiskele'de Vekalet yoluyla Kurban Standları"

Bu vesile ile Başiskele'de bugün Cuma namazı Fatih Cami,Yuvacık Merkez ve Kullar Merkez cami çıkışlarında vekalet yoluyla kurban standları kuruldu. 31.08. 2017 tarihine kadar İlçe Müftülüğümüze ve Cami görevlilerimize vekalet yoluyla kurban için başvurabilirler.