20.04.2017

İmam Hatip Liselerinde Kutlu Doğum Çoşkusu

Başiskele Müftülüğümüz ve İmam Hatip Liselerimizin ortaklaşa düzenlediği kutlu doğum programlarımız yoğun katılımla birlikte Şehit Ozan Özen İHL ve  Başiskele İmam Hatip Liselerinde gerçekleştirildi.

“ Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” teması işlenen programlarımızda  Şehit Ozan Özen İHL’de İlçe Vaizimiz Ahmet ÖZBAY konferans sundu. Program Fatih Camii İmam-Hatibi Fikret BİRİNCİ'nin okuduğu Kur'an'ı Kerim ile başladı. 200 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen konferansta güven toplumunun oluşumunda neslimize düşen görevler anlatıldı. Başiskele İmam Hatip Lisesinde ise öğrencilerin sunumu ile Kur'an-ıKerim ve ilahi dinletisi gerçekleşti. Ardından program İlçe Uzman Vaizimiz Muhammet YILDIZ konferansını sundu. 350 öğrencinin katılımının gerçekleştiği konferansta YILDIZ, güvenli bir toplumun inşasında Hz. Peygamber'in örnekliğini işledi.

Her iki okulumuzdaki programlardan sonra İlçe Müftülüğümüzce öğrencilere kitap hediye edildi.