12.07.2017

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Temalı Toplantımız Gerçekleştirildi.

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü  temalı Temmuz ayı aylık mutad toplantımız  ilçe müftülük toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantı Servetiye Mh Aytepe Cami İmam Hatibi iken Yalova ili Altınova ilçesi Kaytazdere Cami İmam hatipliğine naklen atanan Burhan SÖZEN hocamızın Kur'an  tilaveti ile başladı.Gündemdeki mutad konularla ilgili İlçe  Uzman Vaizimiz Muhammet YILDIZ tarafından bilgi  aktarıldıkdan sonra İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL  15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü  ile ilgili genelgeye binaen 15 Temmuz öncesi ve sonrasında planlanan programlarla ilgili  personel toplantımızı gerçekleştirdi.