19.01.2018

Valimiz Hüseyin AKSOY'dan Başiskelede Şehit Ailelerine Ziyaret.

Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, Kaymakamımız Atila KANTAY, İl Jandarma Komutanı Alb. Osman ASLAN, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin AYAZ, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Bekir YÜMNÜ ve Başiskele İlçe Müftüsü Abdulsamet ERKUL ile, 15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında Ankara'nın Kazan ilçesindeki 4. Ana Jet Üs Komutanlığında uçakların kalkışını engellemeye çalışırken vurularak,şehadet mertebesine eren Demokrasi Şehidimiz Emrah Sapa’nın eşini ve 06.04.1994 tarihinde Bitlis’te iç güvenlik çatışması sonucu şehadet mertebesine eren Piyade Onbaşı Rafet Karacan’ın  annesini ziyaret ettiler.

Başiskele İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL’un şehidimiz için yaptığı Kur'an-ı Kerim tilaveti ve duanın ardından, Valimiz Sayın Hüseyin AKSOY, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Demokrasi Şehidimiz Emrah Sapa’yı ve tüm  şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade etti.

Şehidimiz Emrah Sapa’nın eşi ve Şehidimiz Piyade Onbaşı Rafet Karacan’ın annesi  kendilerini yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve Kaymakamımıza teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.