20.03.2018

Yeniköy Denizdibi İlköğretim Okulu Ziyareti

İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL ve 17 Ağustos Şehitler Camii İmam-Hatibi Mehmet DEDE ile birlikte Yeniköy Denizdibi İlköğretim Okulunu ziyaret etti.Okul  Müdürü Ali GÜNAYDIN, Müdür Yardımcısı Şuayip KURT, Müdür Yardımcısı Yaşar BALIKÇI ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet KÜPÜÇ'ü ziyarette hazır bulundular. İlçe Müftümüz,640 Öğrencisi bulunan Denizdibi İlköğretim Okulunda eğitim faaliyetleri hakkında Okul Müdürü Ali GÜNAYDIN'dan bilgiler aldı.

İlçe Müftümüz ,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mehmet KÜPÜÇ'ün Kur'an-ı Kerim dersinde başarılı olup Kur'an okumaya geçen öğrencilerinden ; Ayşenur GENÇ, Ayşenur SELÇUK, İhsan DEMİRCİ, Yusuf ŞENTÜRK ve Medine YÜCEL'i tebrik ederek öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Ayrıca okul bünyesinde bulunan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan okuma yazma sınıflarını ziyaret etti.