02.10.2018

Din Görevlileri Buluşması

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Başiskele Müftülüğümüzün organizesinde, Başiskele Din Görevlileri Derneğimizin ikramıyla bir program düzenlendi.

"Camiler ve Din Hizmetine Adanmış Ömürler" temasıyla tertip edilen programa  İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL, İl Müftü Yardımcımız Dr. Ravza CİHAN, Başiskele'de ikamet eden emekli Müftü ve Din Görevlileri ile halen görevde bulunan Başiskele Din Görevlileri katıldı.

Yemek ikramının ardından Emekli Müftü Mehmet KORKMAZ' ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan açılış programında,Din Görevlileri adına Başiskele Din Görevlileri Dernek Başkanı ve Barbaros cami İmam-Hatibi Kadir ÇELİKİZ, haftanın anlam ve önemiyle ilgili duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL'un bu seneki tema çerçevesinde yaptığı konuşmanın ardından,programa katılan emekli Müftü ve Din Görevlileri'nin paylaştığı hatıralar dinlendi.Emekli Kur'an Kursu Öğreticisi Şaban ÖZBAY'ın yaptığı dua ile program sona erdi.