21.03.2017

Bünyamin ALBAYRAK Başiskele Müftülüğümüze Bağlı 4-6 Yaş Kuran Kurslarımıza incelemede bulundu.

Başiskele İlçe Müftülüğümüze konferans programı nedeniyle gelen Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü Yaygın Din Eğitimi Daire Başkanı Bünyamin Albayrak, İlçe Müftümüz Abdulsamet Erkul eşliğinde ilçemizde bulunan örnek 4-6 yaş kurslarımızı yerinde inceledi.

Öncelikle Barbaros Cami 4-6 yaş kuran kursunu ziyaret eden Albayrak, Cami İmam Hatibi ayrıca Başiskele Din Görevlileri Derneği Başkanı Kadir Çelikiz’den kurs hakkında bilgi aldı.

Sonrasında ise Başiskele döngel cami 4-6 yaş kuran kursunu inceleyen Albayrak’a cami imam hatibimiz Şaban Tunç bilgilendirdi.

Bünyamin Albayrak ilçemizde tek olan ve günümüz şartlarının en ileri teknoloji ile süslenen Yatılı Kız Kuran Kursumuz Meryem İkbal Hatun Kız Kuran Kursunda inceleme de bulundu. Kendisini kurs müdürü olan Ramazan Kayhan eşlik etti.