19.04.2017

Başiskele Müftülüğümüzce ‘2017 Yılı Kutlu Doğum Engellilere Özel Programı' Yuvacık Başiskele caminde yapıldı.

Program sunuculuğunu İlçe Uzman Vaizimiz Muhammet Yıldız yaptı.

Program Mehmet Dede ve ekibi Metin Ceyhan, Mehmet Küpüç, Cemal Çavuşoğlu ilahi ve kaside okumalarıyla devam etti. Kur’an-ı Kerim tilavetini ise Gölcük Eyüp Sultan Kur'an Kursu Öğreticisi Kurra Hafız Adem Seymen ve Görme Engelli Bursa Osmangazi ilçe Müftülüğüne bağlı Orhan Cami Baş Müezzin-Kayyım’ı Hafız Mücahit Ayaz yaptı.

Günün anlamına binaen Kocaeli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Kadir Gömbeyaz ise ‘Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu’ temalı konferansı verdi.

İlçe Müftümüz Abdulsamet Erkul ise programda emeği geçen Din Görevlilerine Başiskele Kent Konseyi ve Engelliler Meclisi Başkanı Ümmühan Aysu'ya, katılımlarından dolayı Başiskele Kent Konseyi Başkanı Fahri Uslu’ya ve halkımıza teşekkür ederek programı yaptığı dua ile bitirdi.