25.04.2017

Kutlu Doğum Etkinlikleri Kapsamında Yapımı Tamamlanan Karşıyaka 4-6 Yaş Kur'an Kursu Açılışı Gerçekleştirildi

3 Sınıfı 4-6 Yaş , 2 sınıfı da yetişkin kursu olmak üzere toplam 5 sınıflık kursun açılışı Fatih Cami İmam Hatib-i Fikret BİRİNCİ'nin Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.  Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin AYAZ ve İl Müftüsü Yusuf DOĞAN da açılışa katılarak birer konuşma yaptılar.

Belediye Başkanı Ayaz konuşmasında bu tür müesseselere destek vermeye devam edeceklerini belirtirken İl Müftüsü Doğan ise " Kur'an , Sünnet endeksli , Cami Merkezli yeni bir neslin inşasının önemi üzerinde durdu.

Program İlçe Müftümüz Abdulsamet ERKUL'un duasının ardından kitap hediyesi ve ikram ile sona erdi.